Πιπιλή: Να απολύσει ο Μανιτάκης αύριο τους επίορκους και τους λουφαδόρους - Τους ξέρει καλά - iefimerida.gr

Πιπιλή: Να απολύσει ο Μανιτάκης αύριο τους επίορκους και τους λουφαδόρους - Τους ξέρει καλά

Πιπιλή: Να απολύσει ο Μανιτάκης αύριο τους επίορκους και τους λουφαδόρους - Τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για τα περί παραίτησής του αν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι έδωσε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή με δήλωσή της στο iefimerida gr.

Η κυρία Πιπιλή προκαλεί τον υπουργό να απολύσει άμεσα επίορκους και λουφαδόρους υπαλλήλους και επισημαίνει ότι αν την ώρα που έπρεπε είχαν απολυθεί χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι τα πράγματα σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερα για τη χώρα.

Αναλυτικά η δήλωση της κυρίας Πιπιλή έχει ως εξής: «Αν το πολιτικό σύστημα είχε εγκαίρως αποφασίσει τη μείωση του δημοσίου με χιλιάδες απολύσεις υπαλλήλων σίγουρα τα πράγματα σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερα. Το τραγικό σήμερα είναι ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε χιλιάδες απολύσεις με αποτέλεσμα να την πληρώνουν πάλι ο ιδιωτικός τομέας, οι συνταξιούχοι και τα ειδικά επιδόματα. Επαναλαμβάνω την πρόταση μου να απολυθούν «αύριο το πρωί» όλοι οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι και μαζί τους όλοι οι άχρηστοι και όλοι οι λουφαδόροι. Τους ξέρει καλά ο κ. Μανιτάκης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ