Μία πρώτη ματιά στα πολλά υποσχόμενα «έξυπνα γυαλιά» της Goοgle - iefimerida.gr

Μία πρώτη ματιά στα πολλά υποσχόμενα «έξυπνα γυαλιά» της Goοgle

Μία πρώτη ματιά στα πολλά υποσχόμενα «εξυπνα γυαλιά» της Goοgle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτέλους κάποιος δοκίμασε τα έξυπνα γυαλιά της Google των 1.500 δολαρίων, χωρίς την παρεμβολή ροζ φακών. Ο Σπένσερ Αντε της Wall Street Journal ήταν τυχερός που έπαιξε για 10 λεπτά με την πρωτότυπη συσκευή και μετά έγραψε γι' αυτήν.

Ο Άντε την περιγράφει ως «φορετό smartphone" που ζυγίζει μόλις «μερικά γραμμάρια» και ελέγχεται με φωνητικές εντολές. Λέγοντας "OK, γυαλί" έμφανίστηκε ένα μενού μπροστά από το δεξί του μάτι που ανάλογα μετ ις εππιλογές του Άντε, έδειχνε στιγμιότυπα εικόνων και βίντεο.

Δυστυχώς όμως, η συσκευή δεν ήταν αρκετά έτοιμη να αναδείξει οποιαδήποτε λειτουργία smartphone όπως να στείλεις μήνυμα η να δώσει στοιχεία πλοήγησης (gps).

Συνολικά, ο Άντε «μακροπρόθεσμη προοπτική» των γυαλιών αυτών, αλλά στην παρούσα μορφή της, το βρήκε «αποπροσανατολιστικό» και «άβολο» - εν μέρει επειδή ενστικτωδώς ο ίδιος έκλεινε το αριστερό του μάτι να κάνει όλες τις εργασίες. Είναι σαφές ότι η Google έχει ακόμα δουλειά να κάνει, αν η συσκευή θέλει να κάνουν μια καλύτερη πρώτη εντύπωση, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζεται εγκλιματισμός από την πλευρά του χρήστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ