Γιατί η Κίρα Νάιτλι αποφάσισε να παρατήσει – προς το παρόν – την καριέρα της

Μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο ανερχόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, να έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και ήδη το κασέ της να υπολογίζεται σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια, όμως αυτό δεν εμπόδισε την Κίρα Νάιτλι να σκεφτεί σοβαρά να αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Αντέλ, η Κίρα αποφάσισε ότι αυτή την περίοδο το πιο σημαντικό στη ζωή της είναι ο σύντροφός της και τραγουδιστής των Klaxons, Τζέιμς Ράιτον, κι έτσι, προσωρινά, εγκαταλείπει τη μεγάλη οθόνη για χάρη του έρωτα.

Σύμφωνα με αρκετές βρετανικές ταμπλόιντ, η 27χρονη Νάιτλι αποφάσισε ότι μόλις τελειώσει τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας με τίτλο «Jack Ryan», κάτι που υπολογίζεται να γίνει την ερχόμενη άνοιξη, θα παντρευτεί τον Ράιτον και θα επικεντρωθεί στο ρόλο της συζύγου.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Κίρα εκμυστηρεύτηκε σε κοντινούς της ανθρώπους ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις επιτυχώς καριέρα και οικογένεια. «Θέλει να επικεντρωθεί αρχικά στο ρόλο της full time συντρόφου και μετά, αν όλα πάνε καλά, στο ρόλο της μαμάς. Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά απ' ότι φαίνεται είναι αποφασισμένη να πει αντίο στον λαμπερό κόσμο της showbiz, τουλάχιστον για τώρα», σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ