Στα γυρίσματα του επόμενου Hangover:Τι θα συμβεί στον Γαλιφιανάκη; [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα γυρίσματα του επόμενου Hangover:Τι θα συμβεί στον Γαλιφιανάκη; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου Hangover μόλις ξεκίνησαν στην Πασαντίνα, με τους Μπράντλει Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκη και Εντ Χέλμς να παίρνουν τις θέσεις τους.

«Αυτή την φορά δεν υπάρχει γάμος. Δεν υπάρχει bachelor πάρτι. Οπότε τι μπορεί να πάει στραβά; Αλλά όταν το τριο βγαίνει στο δρόμο, τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Αυτή είναι η -λακωνική- σύνοψη του τι πρόκειται να συμβεί στο τρίτο μέρος της Hangover τριλογίας που προσπαθεί να μην επαναλάβει τα λάθη του 2ου. Το να κοπιάρουν δηλαδή ακριβώς το πρώτο, αλλάζοντας μόνο το location (από Λας Βέγκας σε Μπανκόνγκ).

Στα γυρίσματα του επόμενου Hangover:Τι θα συμβεί στον Γαλιφιανάκη; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιστρέφουν κανονικά όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές (Μπράντλει Κούπερ, Εντ Χέλμς, Ζακ Γαλιφιανάκης) και οι δευτεραγωνιστές ( Κεν Τζόνγκ, Χέδερ Γκράχαμ), ενώ προστίθεται ο Τζον Γκούντμαν ως ο βασικός κακός.

Πάντως ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς υπόσχεται εκπλήξεις και «ένα ιδανικό τέλος στην όπερα απελπισιάς και κακών αποφάσεων που έχουμε φτιάξει».

Στα γυρίσματα του επόμενου Hangover:Τι θα συμβεί στον Γαλιφιανάκη; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ενώ φαίνεται πως ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα παίξει ακόμη πιο κεντρικό ρόλο, καθώς -όπως του είχε ξεφύγει και είχε πε πέρισυ στο Rolling Stone- η πλοκή ξεκινάει όταν οι υπόλοιποι έρχονται και τον βοηθούν να αποδράσει από το ψυχιατρείο που τον έχουν κλείσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ