Στα Τρίκαλα μετά το Λουτράκι γνωστός σταρ του Χόλιγουντ - iefimerida.gr

Στα Τρίκαλα μετά το Λουτράκι γνωστός σταρ του Χόλιγουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο αφίξεις βαρβάτων σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, «ξεπέσαμε» στον Στέφεν Μπόλντουιν (ο λιγότερο επιτυχημένος αδελφός του Άλεκ) που οργώνει την ελληνική ενδοχώρα.

Η ταβέρνα Καλλίγευστο στο Λουτράκι ήταν η πρώτη καταγεγραμμένη στάση στην Ελλάδα του 46χρονου σταρ (καλύτερη στιγμή του οποίου ήταν η συμμετοχή του στο Συνήθεις Ύποπτοι).

Εκεί που φωτογραφήθηκε μαζί με τους ιδιοκτήτες -στην γνωστή πόζα που έχει τα μάτια μισόκλειστα και τα χείλια σουφρωμένα, αποκάλυψε ότι θεωρεί όμορφη χώρα την Ελλάδα, έφαγε μουσακά με θέα την θάλασσα και ρώτησε τι είναι το τσίπουρο.

Λίγες ώρες μετά, έκανε ακριβώς το ίδιο (δηλαδή φωτογραφήθηκε στην ίδια πόζα) με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στα Τρίκαλα που τον φιλοξενεί.

Σκοπός της επίσκεψής του -σύμφωνα με όσα είπε- είναι η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα ονομάζεται Greek for a week, θα αναφέρεται στα βήματα που ακολούθησε ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα και θα έχει στόχο στην προσκέλκυση θρησκευτικού τουρισμού από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ