Διάσημη ηθοποιός με μια της κίνηση αποκάλυψε διάπλατα το στήθος της [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημη ηθοποιός με μια της κίνηση αποκάλυψε διάπλατα το στήθος της [εικόνες]

Διάσημη ηθοποιός με μια της κίνηση αποκάλυψε διάπλατα το στήθος της [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Iδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας γνωστή χολιγουντιανή ηθοποιός, καθώς ενώ φωτογραφιζόταν μπροστά στο κόκκινο χαλί αποκαλύφθηκε το... στήθος της.

Ο λόγος για την Εμμα Γουάτσον, η οποία το βράδυ της Δευτέρας παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της«The Perks Of Being A Wallflower» στο Λος Άντζελες.

Το φόρεμά της ήταν από μόνο του ιδιαίτερα προκλητικό, καθώς άφηνε ακάλυπτη ολόκληρη την πλάτη της διάσημης ηθοποιού... Με μια κίνησή της, όμως, έγινε ακόμη πιο αποκαλυπτικό, καθώς τραβήχτηκε με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της.

Η ηθοποιός, ωστόσο, είχε φανεί ιδιαίτερα προνοητική, αφού όπως φαίνεται είχε φροντίσει να καλύψει τα επίμαχα σημεία με επίθεμα σιλικόνης. Ετσι, αφού «διόρθωσε» το πρόβλημα, και επανέφερε το φουστάνι της στη θέση του συνέχισε να μοιράζει χαμόγελα σε κοινό και φωτογράφους.

Διάσημη ηθοποιός με μια της κίνηση αποκάλυψε διάπλατα το στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Διάσημη ηθοποιός με μια της κίνηση αποκάλυψε διάπλατα το στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ