Η Βουλή συζητά την Τετάρτη την άρση της ασυλίας Ντόρας - Παπαδημούλη - iefimerida.gr

Η Βουλή συζητά την Τετάρτη την άρση της ασυλίας Ντόρας - Παπαδημούλη

Η Βουλή συζητά αύριο την άρση της ασυλίας Ντόρας - Παπαδημούλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα της άρσης της ασυλίας της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, θα συζητήσει την Τετάρτη η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η άρση της βουλευτικής ασυλίας για την κυρία Μπακογιάννη συζητείται μιας και ο Εισαγγελέας έστειλε στη βουλή το φάκελο με την υπόθεση για το ένα εκατ. δολάρια του κ.Κούβελου γιατί υπήρχε στην δικογραφία αναφορά του ονόματος της βουλευτού της ΝΔ, η οποία υποβάλει από κοινού με τον σύζυγο της δήλωση πόθεν έσχες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ίδια η κυρία Μπακογιάννη θα ζητήσει την Τετάρτη να αρθεί η ασυλία της.

Στην ίδια επιτροπή θα συζητηθεί και η άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος μηνύθηκε απο την Τζούλια Αλεξανδράτου για συκοφαντική δυσφήμηση γιατί σε ομιλία του στη Βουλή είχε χαρακτηρίσει το περίφημο ροζ DVD ως χαρακτηριστική και κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ