Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μονοθεματικό κόμμα και... άλλες ιστορίες της Μέσης Γης! - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μονοθεματικό κόμμα και... άλλες ιστορίες της Μέσης Γης!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μονοθεματικό κόμμα», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε ερώτηση που τέθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ σχετικά με το ποιος θα ήταν ο ρόλος του κόμματός του και της δράσης του στην περίπτωση που το πρόβλημα των μεταναστών έβρισκε λύση.

Και δεν έχει καθόλου άδικο. Φυσικά και η Χρυσή Αυγή δεν είναι μονοθεματικό κόμμα, φυσικά και η υπόσταση και δράση της δεν εξαντλούνται στον ξυλοδαρμό των μεταναστών. Μετά τους Πακιστανούς, τους Αιγύπτιους και τους λοιπούς προερχόμενους εκ της αφρικανικής ηπείρου, σειρά θα πάρουν οι ομοφυλόφιλοι, οι Εβραίοι, οι Μασόνοι, οι Κομμουνιστές, οι παντός είδους αλλόθρησκοι, οι δημοσιογράφοι, τα τρία τέταρτα του πολιτικού κόσμου και τέλος όλοι όσοι δεν θα συντάσσονται με τη δράση του λαοφιλούς κόμματος.

Με λίγα λόγια, το κόμμα έχει ακόμη μέλλον και θεάρεστο έργο να επιτελέσει και δεν θα αποσυρθεί από τη δράση παρά μόνον όταν εξαλειφθεί από προσώπου γης και ο τελευταίος εχθρός, όταν αναδυθεί στο πλέριο φως της ημέρας και η τελευταία αμελητέα αλήθεια, όταν καθαριστεί μέχρι και το τελευταίο απεχθές ψήγμα εκφυλισμού και ακαθαρσίας.

Ο πόλεμος για τη Μέση Γη δεν έχει τελειώσει ακόμη ούτε πρόκειται να τελειώσει έτσι εύκολα. Οι Ορκς-μετανάστες δεν είναι παρά η πρώτη γραμμή που πρέπει να διασπαστεί. Και όσο οι κατά τόπους Πυρήνες και οι Ομάδες Κρούσης θα εξακολουθούν να ενισχύονται με ατέλειωτες ορδές νέων Ελλήνων πρόθυμων να θέσουν το ελληνικό ήθος, την ακεραιότητα και τον κρυστάλλινο χαρακτήρα τους στην υπηρεσία της εθνικής σωτηρίας και του οράματος του Καλού Χόμπιτ και μεγάλου Ηγήτορα του κόμματος Φρόντο, τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.

Η παράταξη έχει πρόγραμμα, πολυθεματικό χαρακτήρα και ατσάλινη θέληση.

Golden Dawn is here, spreading fear, so get fucking used to it!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ