Κασιδιάρης: Ο Δένδιας είναι Μασόνος και δικηγόρος των Εβραίων στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Ο Δένδιας είναι Μασόνος και δικηγόρος των Εβραίων στην Ελλάδα

Κασιδιάρης: Ο Δένδιας είναι τέκτων και δικηγόρος των Εβραίων στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είπε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, «δικηγόρο των Εβραίων», και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, «ορφανό του Στάλιν».

Κατά την συζήτηση για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, ο Γιώργος Βαρεμένος, παρόντος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχει σε ένα «ακροδεξιό θέατρο».

Ο Γιώργος Βαρεμένος αναφερόμενος στις δράσεις του κόμματος της Χρυσής Αυγής, τόνισε πως έχουμε να κάνουμε με πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα δεινά που προκάλεσε στην ανθρωπότητα, η χιτλερική βαρβαρότητα.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης, στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, μαινόμενος, διέκοψε τον Γιώργο Βαρεμένο, φωνάζοντας «Εσύ, ένα ορφανό του Στάλιν θα αποκαλέσεις εμένα χιτλερικό»;

Προηγουμένως ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Ηλία Κασιδιάρη πως προεξόφλησε ως αποτυχημένο των υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια για την επιχείρηση της Αστυνομίας, «Ξένιος Ζευς». «Είστε ενάντια στον Ξένιο Δία ενώ έχει μειώσει την εισροή μεταναστών κατά 80%», είπε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γεωργιάδης.

Στην συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης έριξε τα βέλη του και κατά του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, χαρακτηρίζοντάς τον τέκτονα, δικηγόρο των Ρόθτσιλντ και των Εβραίων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ