Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Δεν μπορώ να σας πω τι μου είπε η παπαδιά - iefimerida.gr

Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Δεν μπορώ να σας πω τι μου είπε η παπαδιά

Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Δεν μπορώ να σας πω τι μου είπε η παπαδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επισκέψεις είχε σήμερα η 43χρονη παπαδιά που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του ιερέα συζύγου της. Τρεις μοναχοί, γνωστοί κυρίως από τη διαδρομή τους στο χώρο της μουσικής, οι γνωστοί παπαροκάδες επισκέφθηκαν την παπαδιά στο κελί της στον Πύργο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr ο επικεφαλής των παπαροκάδων Νεκτάριος Μουλατσιώτης επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας το απόγευμα της Δευτέρας και ζήτησε να μάθει αν η παπαδιά θέλει να τους συναντήσει. Αφού πήρε και την απαραίτητη άδεια από τις Αρχές, στις δώδεκα το μεσημέρι ο μοναχός μαζί με τους συνεργάτες του έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Οι τρεις τους έμειναν για δέκα λεπτά στο κελί μαζί με την παπαδιά, συνομίλησαν μαζί της και την εξομολόγησαν. Ωστόσο κατά την έξοδο τους δεν ανέφεραν το παραμικρό για τα όσα ειπώθηκαν στο κελί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ