Η Samsung θα μηνύσει την Apple για την τεχνολογία LTE στο iPhone 5 - iefimerida.gr

Η Samsung θα μηνύσει την Apple για την τεχνολογία LTE στο iPhone 5

Η Samsung θα μηνύσει την Apple για την κυκλοφορία του iPhone5 με LTE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα δεν συνήλθε απο την ήττα της η Samsung και ετοιμάζεται να ξαναμπεί στις δικαστικές αίθουσες, αυτή τη φορά περνώντας στην αντεπίθεση. Η Κορεάτικη εταιρία σκοπεύει να μηνύσει την Apple αν το iPhone 5 έχει ενσωματωμένη τεχνολογία LTE.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κορεατικά ΜΜΕ, η Samsung προειδοποιεί οτι αν η Apple στο επόμενο της iPhone έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία LTE θα καταθέσει μήνυση άμεσα. Η τεχνολoγία LTE που πλέον πρόκειται να γίνει το νέο στάνταρ για την κινητή και γρήγορη μεταφορά δεδομένων είναι κάτι που μάλλον η Apple θα παρουσιάσει με το νέο iPhone.

Ωστόσο δε πρόκειται για κενές απειλές, αλλά για βάσιμα στοιχεία αφού η Samsung έχει το 12.2% όλων των πατεντών αυτής της τεχνολογίας με την Nokia να έχει το 18.9%, την Qualcomm το 12.5%, και την Ericsson το 11.6%.

Είναι προφανές ότι η Samsung έχει επηρεαστεί από το πρόσφατο χτύπημα που υπέστη από την Apple και προσπαθεί να της το ανταποδώσει με κάθε ευκαιρία. Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες, για ακόμη μία φορά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ