Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για την λίστα εισοδημάτων - iefimerida.gr

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για την λίστα εισοδημάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δέσποινα Βανδή, μέσω της εταιρείας Spicy που την εκπροσωπεί, σχετικά με την συμμετοχή της στην περιβοήτη λίστα με τους καλλιτέχνες που έχουν χαμηλά εισοδήματα.

«Τα εισοδήματα στα οποία αναφέρεστε στο εν λόγω δημοσίευμα αποτελούν τα ατομικά εισοδήματα της κυρίας Δ. Βανδή για τις συγκεκριμένες οικονομικές χρήσεις. Πέραν αυτών, τα λοιπά έσοδα από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν φορολογηθεί, όπως παρέχεται η δυνατότητα εκ του νόμου, μέσω της εταιρείας «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΕΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» η οποία έχει ως σκοπό τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των πάσης φύσεων καλλιτεχνικών της δραστηριοτήτων».

Ενώ η ανακοίνωση διευκρινίζει επίσης πως «Η εταιρεία αυτή δεν είναι υπεράκτια, αλλά εδρεύει στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπής και ενήμερη, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτής είναι σε γνώση των φορολογικών αρχών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ