Ο Λάρι Φλιντ επικήρυξε τα φορολογικά στοιχεία του Ρόμνεϊ με 1 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

Ο Λάρι Φλιντ επικήρυξε τα φορολογικά στοιχεία του Ρόμνεϊ με 1 εκατ. δολάρια

Ο Λάρι Φλίντ θέλει να παγιδεύσει τον Ρόμνεϊ και δίνει 1εκ δολάρια για να το πετύ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προκλητικός Larry Flynt, εκδότης του περιοδικού Hustler, προσέφερε 1 εκατομμύρια δολάρια για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις και τα off-shore περιουσιακά στοιχεία του υποψήφιου προέδρου Μιτ Ρόμνεϊ

Ο ιδρυτής συντάκτης και εκδότης toy Hustler, έβαλε δύο ολοσέλιδες διαφημίσεις στις εφημερίδες αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας «μέχρι ένα εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά» για λεπτομέρειες σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις και τα υπεράκτια περιουσιακά στοιχεία του Μιτ Ρόμνεϊ, καθώς και τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις επιχειρηματικές του συνεργασίες».

Ο Φλίντ καταχώρισε τις δύο ολοσέλιδες διαφημίσεις, στην κυριακάτικη έκδοση της Washington Post και στην έκδοση της Τρίτης της USA Today για να δημοσιοποιήσουν την προσφορά του.

«Γιατί κρύβεται; ίσως τώρα να το μάθετε» γράφει ο Φλίντ στις διαφημίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα τηλέφωνο και e-mail για να μοιράζονται κάθε είδους οικονομικά έγγραφα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φλίντ έχει προσφέρει το 1 εκατομμύρια δολάρια για πληροφορίες σχετικά με κάποιον υποψήφιο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόσφερε το ίδιο ποσό για την απόδειξη ότι ο τότε υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές και κυβερνήτης του Τέξας Ρίκι Πέρι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ενώ δύο χρόνια πριν προσέφερε το ίδιο ποσό για να ανακαλύψει εξωσυζυγικές σχέσεις του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή της Λουιζιάνα Ντέιβιντ Βίτερ.

Η προσφορά του μέχρι τώρα δεν έχει λάβει αξιόπιστες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ