H κόρη της Μπέτυς Λιβανού κάνει απόβαση στην Λατινική Αμερική [εικόνες] - iefimerida.gr

H κόρη της Μπέτυς Λιβανού κάνει απόβαση στην Λατινική Αμερική [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση μπύρας που προβάλλεται σε όλα τα κανάλια της Λατινής Αμερικής βρέθηκε να είναι η 28χρονη ηθοποιός Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, κόρη της Μπέτυς Λιβανού και του σκηνοθέτη Γιώργου Πανουσόπουλου.

Γυρισμένη εξ'ολοκλήρου στην Μύκονο, η διαφήμιση βρίσκει στο πρόσωπο της Μαργαρίτας Πανουσοπούλου την αρχετυπική ελληνική ομορφιά σε ένα concept που επιχειρεί να φέρει κοντά το συρτάκι με τη μεξικάνικη φιέστα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαργαρίτα δουλεύει ως ηθοποιός εκτός συνόρων, καθώς έχουν προηγηθεί οι σπουδές της στη σχολή υποκριτικής Italia Conti Academy and Dramatic Arts και μια περιοδεία στην Αγγλία με την «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ στην οποία υποδυόταν στη Βιόλα.

Συγκεκριμένα για την εμπειρία της αυτή η ανερχόμενη ηθοποιός δήλωσε στο ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θεμα: «Στο Λονδίνο έγινα στρατιώτης. Έμαθα την αξία της υπομονής και της επιμονής. Να μην αφήνω τον ενθουσιασμό να με συνεπάρει και να μην είμαι τεμπέλα. Προτίμησα όμως να επιστρέψω Αθήνα. Και ξέρεις κάτι; δεν μετανιώνω. Αν δεν μου αρέσει στο μέλλον η κατάσταση, θα φύγω. Αλλά τώρα δεν θέλω να το κάνω. Δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από την Ελλάδα. Μου αρέσει».

H κόρη της Μπέτυς Λιβανού κάνει απόβαση στην Λατινική Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ενώ στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης θυμήθηκε και ένα περιστατικό από την παιδική της ηλικία:«Ήμουν δέκα όταν ζήτησα από τον πατέρα μου ένα ρόλο στην ταινία του "Ελεύθερη Κατάδυση". Θυμάμαι τη μητέρα μου να θέλει να με συμβουλέψει στα γυρίσματα κι εγώ ψευδά να της λέω: "Σε παρακαλώ. Θ΄ακούσω μόνο τον σκηνοθέτη μου"».

Αυτή την στιγμή η διαφήμιση προβάλλεται με επιτυχία σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή της και στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ