Η μακρά λίστα με τις οφειλές της ΑΕΚ προς πρώην ποδοσφαιριστές της - iefimerida.gr

Η μακρά λίστα με τις οφειλές της ΑΕΚ προς πρώην ποδοσφαιριστές της

Η μακρά λίστα με τις οφειλές της ΑΕΚ προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ δεν της επιτρέπει να είναι συνεπής με την αποπληρωμή των δόσεων από τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα απέναντι σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και ελλοχεύει ο κίνδυνος για μαζικές προσφυγές.

Σύμφωνα με την «SportDay», η Ενωση χρωστά σε 18 πρώην παίκτες της (Αργυρίου, Βάργκας, Γεωργέας, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Δέλλας, Καράμπελας, Κάρλος, Καφές, Λυμπερόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Μαντούκα, Μπέλεκ, Μπλάνκο, Νασούτι, Σάχα). Η μακρά λίστα με τα οφειλόμενα δεν σταματά εκεί, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ οφείλει ακόμη σε δύο πρώην προπονητές της (Κωστένογλου, Χιμένεθ), τρεις βοηθούς προπονητή (Αλεξόπουλο, στον οποίο οφείλονται χρήματα και από την περίοδο που ήταν παίκτης της ΑΕΚ, Καλντερόν, Παστόρ), έναν γυμναστή (Κέζο), έναν γιατρό (Καλιακμάνη), έναν τεχνικό διευθυντή (Γκρέταρσον), έναν γενικό αρχηγό (Δημητριάδη).

Επιπλέον υπάρχουν χρέη απέναντι και σε έξι ομάδες (Λέγκια για Γκερέιρο, Πανθρακικό για Αργυρίου, Ματεντζίδη, Πανιώνιο για Μάκο, Πόρτσμουθ για Ντιόπ, Κέρκυρα για Κωνσταντόπουλο και Μπρέινταμπλικ για Χέλγκασον). Χρέη υπάρχουν και σε παίκτες που βρίσκονται στο φετινό ρόστερ της ομάδας, καθώς οι Κωνσταντόπουλος, Λαγός και Αραμπατζής, αν και έχουν κάνει νέους διακανονισμούς, δεν έχουν προς το παρόν εξοφληθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ