Με διπλοσάγονο και μπούκλες ο σταρ του Entourage [εικόνες] - iefimerida.gr

Με διπλοσάγονο και μπούκλες ο σταρ του Entourage [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος μόνο καλός δεν στάθηκε στον 36χρονο Άντριαν Γκρένιερ ο οποίος, μετά το τέλος του Entourage, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα πίσω από την κάμερα ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Εκεί που δεν έχει σημασία πόσα κιλά είσαι.

«Η ομάδα της Reckless Productions team μαζεμένη και έτοιμη για την κυκλοφοριά της επόμενης ταινίας μας με τίτλο 'How To Make Money Selling Drugs'». Αυτό ήταν το σχόλιο του πάλαι ποτέ πρωταγωνιστή του Entourage κάτω από την φωτογραφία που τουίταρε πριν μερικές μέρες.

Με διπλοσάγονο και μπούκλες ο σταρ του Entourage [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η διαφορά του εμφανισιακά από την εποχή που πρωταγωνιστούσε ως σέξι σταρ του Χόλιγουντ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Με διπλοσάγονο και μπούκλες ο σταρ του Entourage [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γεγονός που μπορεί και να έχει άμεση σχέση με το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του στην κινηματογραφική μεταφορά του Entourage («90 λεπτά απόλυτης τρέλλας», όπως έχει δηλώσει ο παραγωγός Μάρκ Γουόλμπεργκ) που ετοιμάζεται.

Από την άλλη, ίσως τα παραπάνω κιλά του Άντριαν να οφείλονται σε υπερβολική κατανάλωση μπύρας. Και συγκεκριμένα της ζυθοποιίας Churchkey CanCo, της οποίας και είναι ιδιοκτήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ