Σε 29.000 απολύσεις θα προχωρήσει η Ηewlett Ρackard μέχρι το 2014 - iefimerida.gr

Σε 29.000 απολύσεις θα προχωρήσει η Ηewlett Ρackard μέχρι το 2014

Σε 29.000 απολύσεις θα προχωρήσει η Ηewlett Ρackard μέχρι το 2014
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 29.000 θέσεις εργασίας θα περικόψει ως το 2014 ο μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, η Hewlett-Packard, δηλαδή 2.000 περισσότερες από ότι εκτιμούσε μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας, που έγινε τη Δευτέρα, έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2012, στο οποίο παρουσιάζει ζημίες ύψους περίπου 8.9 δισ. δολαρίων.

Οπως αναφέρει η εταιρεία, αντιμετωπίζει τις τάσεις που θέλουν τους περισσότερους ανθρώπους να βασίζονται περισσότερο, πλέον, στα έξυπνα κινητά τους και στις ταμπλέτες, μειώνοντας τη διάρθρωση του κόστους της επιχείρησης και αναδιατάσσοντας το εργατικό της δυναμικό για να δημιουργήσει την ικανότητα να επενδύσει και να στηρίξει την ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ