Συνεχίζονται οι πολύνεκρες επιθέσεις του τουρκικού στρατού ενάντια στους Κούρδους - iefimerida.gr

Συνεχίζονται οι πολύνεκρες επιθέσεις του τουρκικού στρατού ενάντια στους Κούρδους

Συνεχίζονται οι πολύνεκρες επιθέσεις του τουρκικού στρατού ενάντια στους Κούρδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 14 αεροπορικές επιχειρήσεις πραγματοποίησε η τουρκική πολεμική αεροπορία κατά των Κούρδων ανταρτών στο βόρεια Ιράκ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 25 αντάρτες.

Όπως ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, «καταστράφηκαν 32 καταφύγια, τρεις αποθήκες και ένα όχημα που μετέφερε ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο», ενώ η συλλογή πληροφοριών συνεχίζεται, όσον αφορά τους στόχους που επλήγησαν.

Σημειώνεται πως από τις αρχές του 2012 περισσότεροι από 460 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από τις συγκρούσεις του PKK και των Τούρκων στρατιωτών. Εξ αυτών οι 83 είναι του τουρκικού στρατού, και οι 373 Κούρδοι.
Ο τουρκικός στρατός έχει εντείνει τις επιχειρήσεις του εναντίον των ανταρτών του PKK καθώς τους τελευταίους έξι μήνες έχει εξαπολύσει εκατοντάδες επιχειρήσεις από εδάφους και αέρος με την υποστήριξη ελικοπτέρων και αεροσκαφών F-16.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ