Τραυματίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΠ-ΟΤΑ στις σημερινές διαδηλώσεις - iefimerida.gr

Τραυματίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΠ-ΟΤΑ στις σημερινές διαδηλώσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνικό έντασης με συγκρούσεις και δακρυγόνα δημιουργήθηκε το πρωί στην Αθήνα στη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας εργαζομένων του Δήμου. Αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές (δείτε το video στη συνέχεια) κατά την προσπάθεια τους να μπουν στο προαύλιο της Βουλής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο πρόεδρος της ΠΟΠ-ΟΤΑ Παναγιώτης Βελέτζας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ένταση επικράτησε και νωρίτερα, όταν οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στη Βουκουρεστίου προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να κατευθυνθούν προς το υπουργείο Εσωτερικών. Ωστόσο, οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αποδοκιμάστηκε έντονα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν σε καφέ της περιοχής.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για τη διεύρυνση του ωραρίου τόσο στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς όσο και στο Δημόσιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ διαμαρτυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ