Το συγκινητικό μήνυμα της Ντέπυς Γκολεμά για το γάμο της Έλενας Ακρίτα - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντέπυς Γκολεμά για το γάμο της Έλενας Ακρίτα

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντέπυς Γκολεμά για το γάμο της Έλενας Ακρίτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ντέπυ Γκολεμά να έχει περάσει το δημόσιο προφίλ της σκληρής – συχνά βιτριολικής – τηλεκριτικού, ωστόσο στην προσωπική της ζωή είναι αρκετά συναισθηματική, όπως αποδεικνύουν τα όσα έγραψε στη σελίδα της στο facebook με αφορμή το γάμο της καλής της φίλης, Έλενας Ακρίτα.

«Την Ελενα Ακρίτα, που διέπραξε το.... τρις εξαμαρτείν, την γνώρισα στα τέλη του 1978. Στον Ταχυδρόμο ήταν μεγάλη σταρ με εκείνα τα υπέροχα χρονογραφήματα, δείγμα του μεγάλου ταλέντου της. Πολύ τυπική γνωριμία, εγώ ακόμα ξεκινούσα.

Ένα βράδυ σε κάποια εκδήλωση πήγα να καθίσω σε μια άδεια καρέκλα και δίπλα η Έλενα. Για να ζεστάνω λίγο την ατμόσφαιρα, λέω ξέρετε κ. Ακρίτα είμαι βοηθός του Φ. Γερμανού στην τηλεόραση! Ύστερα από λίγο καιρό η Έλενα με σύστησε στην Ρένα Θεολογίδου (άλλο αστέρι της εποχής) και έτσι μπήκα στο ΒΗΜΑ κλπ.

Ακολούθησαν υπέροχες μέρες. Oι τρεις μας σε ένα γραφείο, τα γέλια μας ως το δρόμο. Κάθε Παρασκευή γράφαμε ΠΡΟΠΟ- άτιμε Θεοφιλόπουλε- μας στέρησες το 82 το μοναδικό 13άρι! στα χρόνια που πέρασαν περάσαμε καλές και κακές στιγμές. Με κλάματα, με γέλια, με δημιουργίες η κάθε μια.

Πάντα όμως θα θυμάμαι, την πόρτα μου μου άνοιξες Έλενα. Πάντα θα θυμάμαι, αγκαλιές στα δύσκολα, εκμυστηρεύσεις, ακούσματα κασετών σε αυτοκίνητα (θυμάσαι???), τόσα και τόσα, θυμούς και τσακωμούς.

Χθες με συγκίνησες. Γιατί όντως με τον κάθε ένα από τους 40 φίλους έχεις και ένα δρόμο χωριστό περπατήσει. Χαίρομαι που στο διάβα της Ζωής μου ο δρόμος μου ενώθηκε σε μια κάθετο μαζί σου. Σου εύχομαι όλα τα καλά του Θεού. Να έχετε ΥΓΕΙΑ....», έγραψε συγκεκριμένα η τηλεκριτικός.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ