H Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί-Με σουτιέν σε παιδική διαφήμιση [εικόνες+ βίντεο] - iefimerida.gr

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί-Με σουτιέν σε παιδική διαφήμιση [εικόνες+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η καριέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να έχει πάρει τα πάνω της μετά την συμμετοχή της στο X-Factor, αλλά η ίδια μοιάζει αποφασισμένη να γίνει και πάλι sex symbol. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπήρχε λόγος να ξεκινήσει την «εκστρατεία» της από αυτή την διαφήμιση.

Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για το ανανεωμένο Twister βρέθηκε να είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία και φάνηκε να καταχάρηκε την διαδικασία του γυρίσματος. Και μάλιστα με το παραπάνω, καθώς δεν δίστασε να τουιτάρει «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη με το shooting για το dance video του Twister. Είναι τόσο καυτό».

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί-Με σουτιέν σε παιδική διαφήμιση [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το μόνο πρόβλημα είναι η επιλοχή ρούχων που έκανε (προφανώς η ίδια) και η οποία περιελάμβανε ένα μάυρο σουτιέν που άφηνε τους κοιλιακούς της σε δημόσια θέα.

Προσπερνώντας το γεγονός ότι οι κοιλιακοί της δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που διέθετε όταν την γνωρίσαμε στα 20 της, είναι κατά γενική ομολογία λίγο άκυρο να τους δείχνει σε μια διαφήμιση με στόχο το παιδικό κοινό.

Μοναδική εξήγηση είναι η ευφορία που νοιώθει για τα πολλά κιλά που έχασε πριν το γύρισμα και η ανάγκη της να δείξει στο κοινό ότι είναι η παλιά, καλή, σέξι Μπρίτνεϊ του παρελθόντος.

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί-Με σουτιέν σε παιδική διαφήμιση [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ