Παπαδημούλης: Επικοινωνιακό σόου η σύσκεψη των αρχηγών - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Επικοινωνιακό σόου η σύσκεψη των αρχηγών

Παπαδημούλης: Επικοινωνιακό σόου η σύσκεψη των αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έγινε μόνο για λόγους εντυπωσιασμού υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνιακό σόου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 τόνισε «η αλήθεια ειπώθηκε χθες, ωμά, από τον κ.Στουρνάρα: «έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα, μένουν ακόμη λίγα πράγματα να συζητηθούν και με την Τρόικα και ανάμεσα στους αρχηγούς.

Παράλληλα ο κ.Παπαδημούλης πρόσθεσε «Από τη στιγμή που και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης έχουν ήδη δηλώσει ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και θα ψηφίσουν τα μέτρα, όλα τα άλλα γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού.

Την Τετάρτη θα «κλειδώσει» το πακέτο μέτρων, θα υπάρξουν και οριζόντιες περικοπές, ενώ το «μάρμαρο» θα κληθούν να το πληρώσουν για μια ακόμη φορά τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, μισθοί, συντάξεις, κοινωνικό κράτος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ