Φοίβος: «Με πειράζει που οι φίλοι μου με λένε τσιφτετελά» - iefimerida.gr

Φοίβος: «Με πειράζει που οι φίλοι μου με λένε τσιφτετελά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής υπήρξε ο Φοίβος σε πρόφατη συνεντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που έχει δώσει κατά την διάρκεια της 20ετούς καριέρας του.

«Tο όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με την μουσική. Όμως, ήθελα να γίνω ο ντράμερ ενός συγκροτήματος και τελικά το όνειρό μου δεν το έκανα πράξη. (...) Δεν άκουγα ελληνική μουσική. Ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν γελοίους και κατάπτυστους όσους άκουγαν. Τώρα δυστυχώς οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν και με λένε τσιφτετελά».

Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- στον Real FΜ o Φοίβος. Προσθέτοντας πως «Πέρασα στη νομική, είχα και έτοιμο γραφείο αφού ο πατέρας μου είναι δικηγόρος. Όμως εγώ αγαπούσα τη μουσική (...) Με τον διπλανό μου στο σχολείο και καλύτερό μου φίλο, τον Σωτήρη, ήμασταν τα φαβορί των Αναβρύτων. Καθόμασταν στο πρώτο θρανίο, είχαμε μακριά μαλλιά, διαβάζαμε πολύ και είχαμε ένα συγκρότημα. Στο τέλος αποφασίσαμε να πάμε στην Αμερική, να δουλέψουμε σε fast food και να μας βρει ένας παραγωγός».

Τέλος, ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε πως δεν ξανακούει τα τραγούδια που γράφει και πως δεν τον νοιάζει η υστεροφημία του «Δεν ξανακούω τα τραγούδια μου, τι νόημα θα είχε αυτό; (...) Πιο σημαντικό για μένα είναι ένα τραγούδι μου να γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Δεν με νοιάζει η υστεροφημία. Εγώ άκουγα μια ζωή εμπορική μουσική. Ακούω μουσική για να διασκεδάσω. Δεν ακούω μουσική για να πω ότι κάνω πολιτισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ