Ελένη Ράντου: «Σφίγγεται η ψυχή μου όταν κυκλοφορεί η κόρη μου στην Πατησίων»

Η Ελένη Ράντου έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα τούρκικα σίριαλ και την σχέση τους με το μπακλαβά και τα βρώμικα, το αν θα ξανακάνει τηλεόραση και το άγχος που νοιώθει για την 15χρονη κόρη της.

«Σφίγγεται η ψυχή μου που πηγαίνει εκεί στην Πατησίων. Όσο και να θέλω δεν μπορώ να μην αγωνιώ για ένα παιδί που είναι 15 χρόνων». Αυτό δήλωσε στο TV Έθνος η Ελένη Ράντου σχετικά με το τι νοιώθει όταν κυκλοφορεί μόνη της η κόρη της στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώ ιδιαίτερα καυστική ήταν η αποψή της για τα τούρκικα σίριαλ: «Ας δουν όλα αυτά τα τούρκικα να λιγωθούν από τον πολύ μπακλαβά. Ας υπάρξει ένας υπερκορεσμός να δουν τι χάσανε, πόσο καλύτερες ήταν οι δικές μας σειρές που τις έθαβαν. Τα "βρόμικα" μπορεί να έχουν κάποια στιγμή μια γοητεία αλλά σου χαλάνε το στομάχι και δεν τα ξανατρώς, όσα φθηνά κι αν είναι».

Τέλος, όσον αφορά την προοπτική να ξανακάνει τηλεόραση, είπε: «Θέλω πολύ να κάνω τηλεοπτικά ταξίδια, αλλά να τα κάνω σε σκηνικά που θυμίζουν γκρεμισμένα και καίγονται;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ