Χειροπέδες σε μέλη κυκλώματος μαστροπών - Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος! - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε μέλη κυκλώματος μαστροπών - Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος!

Χειροπέδες σε μέλη κυκλώματος μαστροπών - Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύκλωμα αλλοδαπών μαστροπών, μέλος του οποίου ήταν και ένας 17χρονος, εξάρθρωσαν οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της Χαλκίδας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση.

Το κύκλωμα των μαστροπών το οποίο αποτελούνταν από έναν 41χρονο και 37χρονο Πακιστανό, αλλά και ένα 17χονος Ρουμάνο, προήγαγε στην πορνεία νεαρές γυναίκες ρουμανικής καταγωγής.

Η Αστυνομία τους συνέλαβε κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης και ενώ ένας από τους άνδρες του τμήματος Ασφαλείας, παριστάνοντας τον πελάτη, έκλεισε μέσω κινητού τηλεφώνου ραντεβού με τον 37χρονο, προκειμένου να του κανονίσει ερωτική συνεύρεση με νεαρή γυναίκα έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Ο 41χρονος και ο 17χρονος παρέδωσαν σε Αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που προσποιούνταν τον πελάτη, μία 26χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής.

Ο άνδρας της Ασφαλείας, πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα το αντίτιμο και οι συνάδελφοι έσπευσαν αμέσως και συνέλαβαν τους δράστες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα ήταν αυτό με το οποίο είχε κλειστεί το ραντεβού.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίστηκε και μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών και από αυτή προέκυψε ότι στο κύκλωμα συμμετείχε και ο 37χρονος, τον οποίο οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ