ΣΥΡΙΖΑ προς Στουρνάρα-Τρόικα: Δεν έχετε δικαίωμα να παίζετε με ανθρώπινες ζωές - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ προς Στουρνάρα-Τρόικα: Δεν έχετε δικαίωμα να παίζετε με ανθρώπινες ζωές

ΣΥΡΙΖΑ προς Στουρνάρα-Τρόικα: Δεν έχετε δικαίωμα να παίζετε με ανθρώπινες ζωές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους της Τρόικα, λέγοντας πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές.

«Για τον κ. Στουρνάρα τα δις είναι νούμερα. Για την ελληνική κοινωνία όμως είναι θέσεις εργασίας, συντάξεις, μισθοί, κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι ανθρώπινες ζωές με τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να παίζει. Ψιλά γράμματα για τον κ. Υπουργό. Τα μέτρα αυτά θα ολοκληρώσουν την κοινωνική ισοπέδωση και θα βαθύνουν την ύφεση».

Παράλληλα η Κουμουνδούρου σχολίασε ότι «ο κ. Στουρνάρας παρουσίασε μέτρα ύψους 17 δισ. έτσι ώστε να διαλέξουν τα πρώτα 11,5, αλλά ταυτόχρονα να έχουν και απόθεμα για νέα μέτρα αργότερα».

Τέλος, η ανακοίνωση σχολιάζει τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επιδίδονται σε επικοινωνιακές ασκήσεις για να πείσουν πως αγωνιούν μήπως τα μέτρα είναι οριζόντια και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή. Μάταια προσπαθούν ο καθένας για τον εαυτό του να αποποιηθεί των ευθυνών του. Ο λαός μας γνωρίζει πως η συνενοχή τους είναι απόλυτη και θα τους κρίνει όλους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στην ελληνική κοινωνία»,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ