DJ «έσπασε» στο ξύλο αλλοδαπό επειδή δεν είχε καθαρίσει καλά τις τουαλέτες - iefimerida.gr

DJ «έσπασε» στο ξύλο αλλοδαπό επειδή δεν είχε καθαρίσει καλά τις τουαλέτες

DJ γρονθοκόπησε αλλοδαπό επειδή δεν είχε καθαρίσει καλά τις τουαλέτες νυχτερινού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Αττικό Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 42χρονος από το Μπαγκλαντές που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον DJ του νυχτερινού μαγαζιού στη Μύκονο όπου εργαζόταν, επειδή... δεν είχε καθαρίσει καλά τις τουαλέτες.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μύκονο και όλα ξεκίνησαν όταν ο 38χρονος που εργαζόταν ως DJ στο μαγαζί πήγε στις τουαλέτες που καθάριζε ο 42χρονος από το Μπαγκλαντές και διαπληκτίστηκαν για την κατάσταση στο χώρο.

Λίγο αργότερα, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, με τον 38χρονο Ελληνα να χτυπά με γροθιές και κλοτσιές τον 42χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε το Σάββατο, με αεροδιακομιδή στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ