Η γυναίκα που έχει νόθο παιδί με τον Φρανσουά Ολάντ (;) και θέλει να γίνει δήμαρχος Παρισιού - iefimerida.gr

Η γυναίκα που έχει νόθο παιδί με τον Φρανσουά Ολάντ (;) και θέλει να γίνει δήμαρχος Παρισιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι «βρώμικες» φήμες στο τουίτερ λένε ότι η η Αν Ινταλγκό έχει μια νόθα κόρη με τον Γάλλο Πρόεδρο από το 1988, την Εύα, όταν εκείνος ζούσε με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η Αν Ινταλγκό είναι αντιδήμαρχος Παρισιού εδώ και 11 χρόνια και ανακοίνωσε προχθές ότι θέλει να γίνει δήμαρχος στις εκλογές του 2014. Η φήμη για την κόρη που απέκτησε (;) με τον Φρανσουά Ολάντ πρωτοκυκλοφόρησε στο twitter φέτος, στα τέλη Απριλίου, μετά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση όλο αυτό το διάστημα και επέμειναν ότι η 53χρονη Αν εκτός από το δεκάχρονο παιδί που έχει με τον επί μια οκταετία σύζυγό της Ζαν Μαρκ Ζερμέν έχει και δύο παιδιά «από προηγούμενη σχέση», για την οποία τίποτα δεν είναι γνωστό. Αυτή η πληροφορία για την «προηγούμενη σχέση» δίδεται εξάλλου και στο επίσημο βιογραφικό της Αν Ινταλγκό, στο internet.

Η Αν αξίωσε μέσω του δικηγόρου της να σβήσουν τα μηνύματα στο twitter, αυτά πράγματι έσβησαν, οι φήμες όμως φούντωσαν περισσότερο.

Σε γαλλικό μπλογκ υπάρχει μια φωτογραφία-κολλάζ στην οποία ο Φρανσουά Ολάντ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και δίπλα του έχουν ξαπλώσει τρεις γυναίκες, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η Αν Ινταλγκό και η Βαλερί Τριερβελέρ. «Τόσος κόσμος να θρέψει το γαλλικό κράτος !» είναι η λεζάντα. Οποια κι αν είναι η αλήθεια, αυτή τη ιστορία με τις γυναίκες του Ολάντ, νυν και πρώην, έχουν αρχίσει να ιντριγκάρουν τους Γάλλους.

Ισπανίδα η Αν Ινταλγκό

Η Αν είναι Ισπανίδα και γεννήθηκε στο Σαν Φερνάντο της Ανδαλουσίας το 1959. Οι ισπανοί γονείς της μετανάστευσαν στην πόλη Λιλ της Γαλλίας όταν η Αν ήταν δυόμιση ετών. Ο πατέρας της ήταν ηλεκτρολόγος, η μητέρα της μοδίστρα. Κατόρθωσαν όμως να μορφώσουν τα παιδιά, η Αν σπούδασε Νομικά και η αδερφή της Μαρί Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η Αν κατάφερε να μετακομίσει στη μεγάλη πόλη, το Παρίσι, και διορίστηκε στο Δημόσιο ως επιθεωρήτρια εργασίας. Φεμινίστρια, φλογερό ταμπεραμέντο, εντάχτηκε στο σοσιαλιστικό κόμμα το 1994, στα 35 της χρόνια και κατάφερε, ως μετακλητή υπάλληλος, να δουλέψει σε τρία υπουργικά γραφεία. Το πρώτο ήταν το γραφείο της Μαρτίν Ομπρί (που σήμερα είναι γραμματέας του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος) και εκεί γνώρισε τον διευθυντή του γραφείου Ζαν-Μαρκ Ζερμέν, τον οποίο παντρεύτηκε το 2004. Κουμπάρος ήταν ο Ζαν Ντελανοέ, με τον οποίο η Αν έδωσε από το 1999 τη μάχη για τη Δημαρχία του Παρισιού και κέρδισαν και οι δύο, εκείνος δήμαρχος, εκείνη αντιδήμαρχος από το 2001. Μάρτυρας στο γάμο, η Μαρτίν Ομπρί.

Η Αν Ινταλγκό δούλεψε σκληρά στη σκιά του χαρισματικού δημάρχου του Παρισιού Ζαν Ντελανοέ. Παρότι ήταν άγνωστη στο πλατύ κοινό ο Ντελανοέ την επέλεξε το 2001 για αντιδήμαρχο και της έδωσε τις αρμοδιότητες «Ελεύθερου Χρόνου» και την φόρτισε με το καθήκον να βρει στρατηγικές και πολιτικές πόλης που παρακολουθούν τις αλλαγές στο σύγχρονο ρυθμό ζωής. Μόνο στο Παρίσι μπορεί κανείς να εφεύρει τέτοιες αρμοδιότητες !

Το 2008 η Αν ανεβαίνει πιο ψηλά και χρίζεται αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αρχιτεκτονικής αφού στόχος του δημάρχου είναι να δημιουργήσει το «Μεγάλο Παρίσι».

Η Αν ανακοίνωσε 19 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές την υποψηφιότητά της ξαφνιάζοντας τους σοσιαλιστικούς κύκλους. Από πού αντλεί τόση αυτοπεποίθηση αφού είναι τόσο άγνωστη ; Μπορεί μια Ισπανίδα να γίνει Δήμαρχος Παρισιού ; Ποιος την προωθεί ; Αυτά τα ερωτήματα διαβάζει κανείς στο γαλλικό Τύπο.

Σίγουρα έχει τις ευχές του δημάρχου Ζαν Ντελανοέ που δήλωσε «πολύ χαρούμενος» από την υποψηφιότητά της. Θα την βοηθήσει η Μαρτίν Ομπρί ; Θα έχει τη στήριξη του Φρανσουά Ολάντ ; Και τι θα γίνει με τις άλλες δύο συντρόφους του Γάλλου Προέδρου ; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από πλευράς της γαλλικής Δεξιάς ετοιμάζεται να είναι αντίπαλός της υποψήφια Δήμαρχος Παρισιού η Ρασιντά Ντατί, νυν ευρωβουλευτής, για την οποία λέγεται ότι έχει ένα νόθο παιδί με τον Νικολά Σαρκοζί. Μήπως οι Γάλλοι ετοιμάζονται για τις πιο συγκλονιστικές δημοτικές εκλογές στην ιστορία τους ;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ