Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο Σαμαράς πείθει κάθε μέρα και λιγότερους

Σκληρή είναι η κριτική των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, καθώς το κόμμα του Πάνου Καμμένου τονίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς κάθε μέρα πείθει όλο και λιγότερους.

Στην ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν ότι από την επομένη της ορκωμοσίας της κυβέρνησης, εγκαταλείφθηκε κάθε είδους διαπραγμάτευσης.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, με δήλωσή του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια».

«Ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί προεκλογικά για παραμονή μας στο ευρώ, διαπραγμάτευση του Μνημονίου και άμεση αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών, από την επομένη της ορκωμσίας του είχαμε βροχή δηλώσεων για έξοδό μας από το ευρώ, εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωση του σχεδίου δολοφονίας της κοινωνίας με τα μέτρα των 11,8 -τουλάχιστον- δισ» είπε ο είπε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Υποστήριξε ότι «μία είναι η αλήθεια λοιπόν: ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και επειδή κάθε μέρα πείθει όλο και λιγότερους, νιώθει την ανάγκη να την επικαλείται συνεχώς» και κατέληξε:

«Η ομιλία του στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μία επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών με μία διαφορά, ότι τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ