ΠΑΣΟΚ: Ο Δένδιας να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Δένδιας να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή

ΠΑΣΟΚ: Ο Δένδιας να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρό τρόπο απευθύνεται η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στην Ραφήνα όπου Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους αλλοδαπών σε θρησκευτική πανήγυρη.

Η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στην επίθεση της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς στην Ραφήνα τόνισε ότι «οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής είναι πράξεις παρανόμων και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται», και κάλεσε τον Νίκο Δένδια «να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να επιβάλει την τάξη».

«Η παρανομία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με παρανομία και βία. Η αστυνομία και τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας έχουν την ευθύνη να πατάξουν το παραεμπόριο», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει «καμία ανοχή στους ακροδεξιούς καιροσκόπους και λαϊκιστές».

Σημείωσε δε ότι «όποιος πολίτης υπερασπίζεται τέτοιες τακτικές θα πρέπει να γνωρίζει ότι απλά περιμένει να έρθει και η σειρά του, να γίνει και αυτός θύμα της τρομοκρατίας των "ταγμάτων εφόδου" της Χρυσής Αυγής».

Σημειώνεται πως πέραν των επεισοδίων στην Ραφήνα, άλλο ένα «κλιμάκιο» της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Κώστα Μπραρμπαρούση, έσπασε πάγκους αλλοδαπών οι οποίοι πουλούσαν την πραμάτεια τους χωρίς να έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ