ΚΚΕ: Ο Σαμαράς δεν είπε πως και να βγούμε από την κρίση ο λαός θα είναι στον πάτο - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ο Σαμαράς δεν είπε πως και να βγούμε από την κρίση ο λαός θα είναι στον πάτο

ΚΚΕ: Ο Σαμαράς δεν είπε πως και να βγούμε από την κρίση ο λαός θα είναι στον πάτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ, υποστηρίζοντας πως με τα νέα μέτρα ο λαός θα είναι καταδικασμένος στον πάτο για δεκαετίες.

Με ανακοίνωσή του, ο Περισσός αναφέρει πως αυτό που δεν είπε ο πρωθυπουργός, είναι ότι ανεξάρτητα από το εάν η Ελλάδα βγει από την κρίση σε δύο ή σε τέσσερα χρόνια, ο λαός θα είναι καταδικασμένος από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Γι' αυτό το πραγματικό δίλημμα για το λαό δεν είναι με ποια πολιτική διαχείρισης της κρίσης θα πληρώσει και τη νέα χρεοκοπία, αλλά να βάλει φρένο και τέλος στις αιματηρές θυσίες, με λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση για αποδέσμευση από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων και μονομερή διαγραφή του χρέους», καταλήγει το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ