Ο «μυστικός γάμος» της Έλενας Ακρίτα με τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Κυρίτση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο «μυστικός γάμος» της Έλενας Ακρίτα με τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Κυρίτση [εικόνες]

Ο μυστικός γάμος της Έλενας Ακρίτα με τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Κυρίτση [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον επί 18 χρόνια αγαπημένο της, βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργο Κυρίτση, παντρεύτηκε -κάτω από άκρα μυστικότητα- η γνωστή σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα, όπως ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Όπως γράφει, το ζεύγος προτίμησε να κρατήσει το ευχάριστο αυτό γεγονός μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα στην ανάρτησή της σχολιάζοντας το γεγονός πως πολλές προσωπικές στιγμές επωνύμων γίνονται γνωστές από τα φλάς των δημοσιογράφων, η σεναριογράφος τονίζει ότι: «ζούμε στα χρόνια της αγοραίας συναλλαγής... Στα χρόνια που οι «δήθεν» αυθόρμητες στιγμές με ψιλοσελέμπριτιζζζ και τηλεπερσόνες «όλως τυχαίως» απαθανατίζουν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί με μπικίνι με σακούλες ή με μελιτζάνα της λαϊκής στο χέρι».

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο του Ψυχικού σε πολύ στενό κύκλο. Στο μυστήριο παρευρέθηκαν φίλοι του ζεύγους και συγγενείς όπως ο γιος της Έλενας Ακρίτα και η μητέρα της. Η νύφη, λαμπερή, ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα, κρατούσε μια πολύχρωμη ανθοδέσμη και στην είσοδο του Δημαρχείου την πόρτα του αυτοκινήτου τής άνοιξε ο 20χρονος γιος της Παύλος.

Φανερά συγκινημένη ήταν και η μητέρα της, η κυρία Σύλβα Ακρίτα. Μετά τον γάμο, ακολούθησε δείπνο στο σπίτι της Έλενας Ακρίτα, όπου η νύφη άλλαξε το λευκό φόρεμα με μια εντυπωσιακή κίτρινη τουαλέτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ