Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδούν στο Κατράκειο Θέατρο - iefimerida.gr

Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδούν στο Κατράκειο Θέατρο

Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδούν στο Κατράκειο Θέατρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 40.000 θεατές παρακολούθησαν τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Απόψε η Δήμητρα Γαλάνη και η Χαρούλα Αλεξίου θα κλείσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δύο μοναδικές ερμηνεύτριες για περισσότερες από δύο ώρες επι σκηνής σε σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, σε συνεργασία με οκτώ μουσικούς.

Αγαπημένα τραγούδια τους που μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε, να νοσταλγήσουμε, θα παρουσιαστούν απόψε σε μία συναυλία γεμάτη συναίσθημα και ρομαντισμό. Από το «Όλα σε θυμίζουν» και το «Ζω» ως τα «Στερεότυπα» και το «Δι' ευχών», θα μας ταξιδεουν με τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών αλλά και τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες.

Ώρα έναρξης: 21.00
Γενική Είσοδος: 10€

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ