Πιθανός φορέας του Aids η καμαριέρα - iefimerida.gr

Πιθανός φορέας του Aids η καμαριέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 32χρονη καμαριέρα που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Ντομινίκ Στρος Καν είναι πιθανός φορέας του Aids, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της New York Post.

To σπίτι στο Μπρονξ στο οποίο έμενε μαζί με την 15κόρη της νοικιαζόταν μόνο σε άτομα που είναι φορέις του Aids αναφέρει το δημοσίευμα. Πρόκειται για ενα στεγαστικό πρόγραμμα που οργανώνει ο σύλλογος φορέων του Aids του Μπρόνξ. Η 32χρονη έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα από τον Ιανουάριο, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μένει σε τέτοιου τύπου οικεία καθώς ζούσε σε ανάλογο διαμέρισμα από το 2008. Το διαμερίσματα νοικιάστηκαν από τον σύλλογο και το όνομά της δεν φαίνεται στο ενοικιαστήριο, όμως στα δημοτικά αρχεία είναι καταχωρημένο το όνομά της και αναφέρεται οτι ζει μόνη της.

Το γεγονός έχει προβληματίσει ιδιαίτερα του ς δικηγόρους του Στρος Καν που όμως απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AIDS Στρος Καν καμαριέρα Μπρονξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ