Αγγλος νεαρός ποδοσφαιριστής δολοφόνησε τη 15χρονη φίλη του με 60 μαχαιριές - iefimerida.gr

Αγγλος νεαρός ποδοσφαιριστής δολοφόνησε τη 15χρονη φίλη του με 60 μαχαιριές

Αγγλος νεαρός ποδοσφαιριστής δολοφόνησε τη νεαρή φίλη του με 60 μαχαιριές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άγρια δολοφονία της 15χρονης φίλης του με 60 μαχαιριές παραδέχθηκε την Παρασκευή ενώπιον του Δικαστηρίου ο ποδοσφαιριστής της Στόουκ, Αντριου Χαλ.

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε την Παρασκευή στο Δικαστήριο του Λούτον, όπου και ομολόγησε ότι τα ξημερώματα της 9ης Ιουνίου, θολωμένος από τη ζήλια και κάτω από την επήρρεια του αλκοόλ, δολοφόνησε τη 15χρονη φίλη του, Μέγκαν Λι Πιτ, μαχαιρώνοντας τουλάχιστον 60 φορές στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος. Η 15χρονη κατέληξε λίγο αργότερα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Οπως μαρτυρούν όσοι γνώριζαν το ζευγάρι, οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί, καθώς ο 18χρονος ζήλευε παθολογικά τη νεαρή φίλη του.

Ετσι και εκείνο το μοιραίο βράδυ, αφού είχαν βγει για να διασκεδάσουν παρέα με τους φίλους του και να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα του Euro 2012, άρχισαν να τσακώνονται.

Η κοπέλα έφυγε από την παμπ, φωνάζοντας ότι δεν αντέχει άλλο και γύρισε στο σπίτι της. Λίγο αργότερα, όμως, ο Χαλ, μέσω μηνυμάτων, κατάφερε να την ηρεμήσει και να την πείσει ότι αξίζει να κάνουν μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Ετσι, η 15χρονη, κρυφά από τους γονείς της, έφυγε από το σπίτι της και πήγε να συναντήσει τον Χαλ, στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου.

Λίγο αργότερα, ο Αντριου Χαλ, θολωμένος από τη ζήλια και κάτω από την επήρρεια αλκοόλ, δολοφόνησε τη φίλη του χρησιμοποιώντας δύο μαχαίρια.

Ο ίδιος στο Δικαστήριο είπε πως και η δικία του ζωή και καριέρα καταστράφηκαν, όπως ακριβώς η ζωή της Μέγκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ