Μυτιληναίος: Μόνη λύση για έξοδο από την κρίση είναι η ανάπτυξη - iefimerida.gr

Μυτιληναίος: Μόνη λύση για έξοδο από την κρίση είναι η ανάπτυξη

Μυτιληναίος: Μόνη λύση για έξοδο από την κρίση είναι η ανάπτυξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μονόδρομος είναι η ανάπτυξη, για την έξοδο από την κρίση, που βιώνει η ελληνική οικονομία σύμφωνα με τον γνωστό επιχειρηματία, Ευάγγελο Μυτιληναίο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg TV στην εκπομπή City Central, ο κ. Μυτιληναίος, τονίζει πως η απάντηση στην κρίση δεν είναι τα μέτρα λιτότητας καθώς δεν συντελούν στην αύξηση του ΑΕΠ. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα πως το πακέτο των νέων μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, θα είναι και το τελευταίο.

Σύμφωνα με τον Έλληνα επιχειρηματία, οι Ευρωπαίοι εταίροι θα έπρεπε να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και να εργαστούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως η χώρα μας θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, υλοποιώντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η παραμονή στο ευρώ. Κάτι τέτοιο, συμπλήρωσε, το αποζητούν και οι εταίροι της Ελλάδας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος είπε πως οι μεγάλες εταιρείες αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, ενώ τόνισε ότι είναι η επιτυχημένη εξαγωγική στρατηγική του Ομίλου Μυτιληναίος που βοηθάει στην προσπάθεια να «τετραγωνίσει τον κύκλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ