Αυτός είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη

Αυτός είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος του πλανήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλοι άνθρωποι γίνονται διάσημοι για την καριέρα τους, άλλοι για την ομορφιά τους, κι άλλοι για την εξυπνάδα τους. Υπάρχει όμως και ένας, τον οποίο έκαναν διάσημο 34,29 εκατοστά.

Ο λόγος για τον 41χρονο Νεοϋορκέζο Τζόνα Φάλκον, ο οποίος είναι διάσημος ως ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη και όχι άδικα, καθώς το όργανό του – όταν δεν είναι σε στύση - αγγίζει τα 20,32 εκατοστά, την ώρα που ο μέσος όρος είναι στα 7 – 8 εκατοστά.

Ο ίδιος είναι αρκετά μετριόφρων, δηλώνοντας ότι «όταν κοιτάζω κάτω στο σώμα μου δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο». Παραδέχεται πάντως ότι από μικρός είχε καταλάβει ότι είναι διαφορετικός από τα άλλα αγόρια, ενώ στα 25 του «προσπαθούσα να τονώσω τον εγωισμό μου κάνοντας συνεχώς σεξ, τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, οι σχέσεις δεν του ταίριαζαν, καθώς «μόνο οι μεγαλύτερες γυναίκες, οι πιο έμπειρες στα σεξουαλικά θέματα, ήθελαν να είναι μαζί μου», με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερος από το 1996.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ