Το παγωμένο γιαούρτι ρίχνει από τον «θρόνο» του το παγωτό! - iefimerida.gr

Το παγωμένο γιαούρτι ρίχνει από τον «θρόνο» του το παγωτό!

Το παγωμένο γιαούρτι ρίχνει από τον «θρόνο» του το παγωτό!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η επέλαση του παγωμένου γιαουρτιού δεν αφορά μόνο την χώρα μας αλλά και τη Βρετανία, όπου το υγιεινό έδεσμα ρίχνει από το θρόνο του το παγωτό!

Σύμφωνα με την Dailymail, οι Βρετανοί θα καταναλώσουν φέτος 27 εκατομμύρια λίτρα παγωτού λιγότερα από το 2007, μια μείωση που αγγίζει το 7%.

Δεν είναι μόνο το... υγιεινόν του πράγματος αλλά και οι αυξημένες τιμές των παγωτών, που ωθούν τους Βρετανούς στο παγωμένο γιαούρτι.

Η τιμή του παγωτού έχει ανέβει 25% την τελευταία πενταετία κυρίως λόγω της αύξησης της τιμής της ζάχαρης και άλλων πρώτων υλών που απαιτούνται για την παρασκευή του.

Το αντίθετο όμως φαίνεται να συμβαίνει με το frozen yoghurt οι πωλήσεις του οποίου αυξήθηκαν 50% από τα 4 στα 6 εκατομμύρια λίρες. Παρά την άνοδό του όμως συνεχίζει να διατηρεί μόλις το 0,6% της αγοράς κατεψυγμένων γλυκισμάτων της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ