Εμβληματικές κυρίες μιας κάποιας ηλικίας στην πρώτη γραμμή του στυλ και της εκκεντρικότητας [εικόνες] - iefimerida.gr

Εμβληματικές κυρίες μιας κάποιας ηλικίας στην πρώτη γραμμή του στυλ και της εκκεντρικότητας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που οι «τελευταίας εσοδείας» διαφημιστικές καμπάνιες των μεγάλων οίκων κατακλύζουν τα περιοδικά μόδας, η Ηγερία της Lanvin, Jacquie "Tajah" Murdock, κλέβει την παράσταση από τα ψηλόλιγνα τοπ μοντέλα με το απαράμιλλο στυλ της, αλλά και την αύρα των 82 Μαΐων που κουβαλάει στην πλάτη της.

Το ίδιο ισχύει και για την 91χρονη Iris Apfel, την εκκεντρική νύμφη της Νέας Υόρκης, όπως επίσης και για την πρόσφατα εκλιπούσα Anna Piaggi, την περιλάλητη Ιταλίδα συντάκτρια, η οποία συνέχισε να είναι το ίδιο δραστήρια μέχρι το τέλος της ζωής της, στα 81 της χρόνια.

Στις αφίσες της Bulgari, η νεότερη από τις «παλαιές», η μοναδικής ομορφιάς Isabella Rossellini φιγουράρει φυσική, δίχως την ανάγκη Photoshop, θυμίζοντας άλλα σπάνια και ξεχασμένα πρότυπα κάλλους και λεπτότητας.

Η Jane Fonda, Ηγερία της L'Oréal, έρχεται να προστεθεί και αυτή στο Πάνθεον των αστέρων της θηλυκότητας, μαζί με την αμετανόητη ιέρεια της πανκ αισθητικής Vivienne Westwood.

Γυναίκες ιερά τέρατα, αβυσσαλέες προσωπικότητες που εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να ορίζουν τα στάνταρντς στο χώρο της μόδας, κάνοντας τα απροσδιορίστου φύλου γυναικεία και ανδρικά σώματα των σύγχρονων catwalks να φαντάζουν σχεδόν ανύπαρκτα...

Πηγή: Le Monde

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ