Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: «Ένας Τρελλός» απόψε στην Τεχνόπολη - iefimerida.gr

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: «Ένας Τρελλός» απόψε στην Τεχνόπολη

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: «Ένας Τρελλός» απόψε στην Τεχνόπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία «τρελλή» μουσικοθεατρική παράσταση παρουσιάζει α,Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, απόψε στην Τεχνόπολη ο αγαπημένος απρόβλεπτο μουσικός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Αυτοσχεδιασμός, τρέλα και πολύ γέλιο προβλέπεται για απόψε στη παράσταση με τον προφητικό τίτλο «'Ενας Τρελλός».

Μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, στη σκηνή θα ανέβουν πολλοί γνωστοί μουσικοί και ηθοποιοί, βάζοντας ο καθένας τη δική του πινελιά σ' αυτό το απίστευτο καλλιτεχνικό εγχείρημα. Οι Σπύρος Γραμμένος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δώρος Δημοσθένους, Ασπασία Θεοφίλου, Βασίλης Καζούλλης, Κρατερός Κατσούλης, Μάρκος Κούμαρης –Locomodo, Γιάννης Κούτρας, Magic de Spell, Μπέσυ Μάλφα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Νάντια Μπουλέ, Εβελίνα Παπούλια, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Ζακ Στεφάνου, Μπάμπης Στόκας, Ταξιάρχης Χάνος, Chu cho s.h.s. θα συμπράξουν για την δημιουργία μίας ξεκαρδιστικής παράστασης.

Επίσης μαζί τους θα είναι οι μουσικοί: Animacorda στις κλασικές κιθάρες, Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο, Άρης Ζέρβας στο τσέλο, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, Γιώργος Χατζής στα τύμπανα και το βιολί, καθώς και οι Sleeping Band.

Συμμετέχουν επίσης η Παιδική Χορωδία Animus, η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγάλεω και η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ)

Αυτή η καλλιτεχνική πολυφωνία θα συνδυαστεί με ζογκλέρ, ακροβάτες και θέατρο δρόμου, παντρεύοντας τη μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και το νέο c.d. του με τίτλο «Ένας Τρελλός», μαζί με το μοναδικό ταλέντο της αφρόκρεμας των ελληνικών μουσικών και performer

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ