Ηταν στέλεχος εταιρίας στην Ελλάδα και τώρα καθαρίζει τουαλέτες στη Σουηδία - iefimerida.gr

Ηταν στέλεχος εταιρίας στην Ελλάδα και τώρα καθαρίζει τουαλέτες στη Σουηδία

Bloomberg: Στέλεχος εταιρίας στην Ελλάδα καθαριστής τουαλέτας στη Σουηδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας ασχολήθηκε σήμερα το Bloomberg φιλοξενώντας συνέντευξη ενός 40χρονου Έλληνα, του Τηλέμαχου Καραχάλιου, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μας όταν έχασε τη δουλειά του και από στέλεχος εταιρίας να γίνει καθαριστής τουαλέτας στη Σουηδία. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο αριθμός των Ελλήνων που ζήτησαν δουλειά στην Σουηδία, διπλασιάστηκε από το 2010

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην Ελλάδα, φορούσε κοστούμι, οδηγούσε εταιρικό αυτοκίνητο και εργαζόταν για φαρμακευτική εταιρεία, είχε όλες τις απολαβές που μπορεί να έχει ένα στέλεχος μια τέτοιας εταιρείας. Ωστόσο όλα άλλαξαν και τώρα είναι υποχρεωμένος να καθαρίζει τουαλέτες σχολείων στην Σουηδί.

«Τώρα καθαρίζω τις ακαθαρσίες των Σουηδών» λέει ο Τηλέμαχος Καραχάλιος, ο οποίος αναγκάστηκε να άφησε την 6χρονη κόρη του στους γονείς του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ