Νέες αποκαλύψεις για τη Σαϊεντολογία: Πήρε και τη Νικόλ Κίντμαν η μπάλα - iefimerida.gr

Νέες αποκαλύψεις για τη Σαϊεντολογία: Πήρε και τη Νικόλ Κίντμαν η μπάλα

Νέες αποκαλύψεις για τη Σαϊεντολογία: Πήρε και τη Νικόλ Κίντμαν η μπάλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αποκαλύψεις του περιοδικού Vanity Fair αναφορικά με τον Τομ Κρουζ και την εκκλησία της Σαϊεντολογίας συνεχίζονται, με κεντρικό πρόσωπο αυτή τη φορά τη Νικόλ Κίντμαν.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, τα δύο παιδιά που υιοθέτησαν μαζί οι δύο ηθοποιοί, η 19χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και ο 17χρονος Κόνορ, έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους, καθώς οι Σαϊεντολόγοι τους έκαναν πλύση εγκεφάλου εναντίον της.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, όταν η Νικόλ χώρισε τον Τομ επειδή δεν ήθελε να εμπλακεί η ίδια με τη Σαϊεντολογία, τα παιδιά τους ήταν 8 και 6 ετών. Τότε, η ηθοποιός θεωρήθηκε από τους Σαϊεντολόγους ως ένα πρόσωπο εξαιρετικά «τοξικό» - αντίληψη που σιγά σιγά πέρασαν και στα παιδιά της.

«Τα παιδιά καθοδηγήθηκαν ώστε να απορρίψουν σιγά σιγά την μητέρα τους. Κάποια στιγμή μου είπαν "Τζον, η μαμά μας είναι τοξική. Μισούμε να πηγαίνουμε να την βλέπουμε"» δήλωσε στο περιοδικό ο Τζον Μπρουσό, πρώην Σαϊεντολόγος, ο οποίος ήταν για 32 χρόνια μέλος της αίρεσης και σωματοφύλακας αλλά και γαμπρός του αρχηγού της εκκλησίας Ντέιβιντ Μισκάβιτζ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το μίσος των μελών της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας για την Κίντμαν ήταν τόσο μεγάλο, ώστε να έχουν δοθεί οδηγίες στα μέλη της αίρεσης να μην βλέπουν τις ταινίες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ