Ελληνίδα Playmate σε προσκαλεί στο ελικόπτερό της-Αρκεί να «τσοντάρεις» για βενζίνη [εικόνες]

Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο των σέξι φωτογραφήσεων, η πάλαι ποτέ Playmate Εύη Χειλά κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα επενδύοντας σε εταιρία ενοικίασης ελικοπτέρων και προσφέροντας στο κόσμο «πτήσεις εθισμού». Εγχείρημα που προκαλεί εύλογα απορία εν μέσω κρίσης.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο την δυνατότητα να ξεφεύγει από τα προβλήματά τού και να βλέπει τις ομορφιές της Ελλάδας από πιο ψηλά (...). Δεν υπάρχει χρέωση όσον αναφορά τις πτήσεις, είναι καθαρά πτήσεις «εθισμού». Το μόνο που πληρώνουν είναι τα καύσιμα. Ούτε νοικιάζουν το ελικόπτερο, ούτε χρεώνονται για τον πιλότο (σ.σ. που είναι αδελφός της). Είναι μια προσφορά».


Αυτό δήλωσε η Εύα Χειλά στο gossip tv σχετικά με την απόφασή της, εξηγώντας πως η εταιρία ανήκει σε κάποιον όμιλο με αεροσκάφη τέτοιων πτήσεων που τους διαθέτει την χρήση ενός από αυτά. Και ελπίζοντας ότι, αν διακρίνει ότι υπάρχει έντονη ζήτηση, μπορεί από του χρόνου να δει όλο το θέμα πιο επαγγελματικά (για μεταφορές κτλ). Εννοείται πάλι με έμφαση στις «προσιτές» τιμές.

Πάντως, ένα έξτρα κίνητρο για κάποιον να ανέβει στο ελικόπτερο και να εθιστεί, είναι και η δικιά της παρουσία στην βόλτα «Σε όλες τις πτήσεις που πραγματοποιούνται αυτοί που κανονίζουν τις πτήσεις πέρα από τον πιλότο, είμαι εγώ και η ανιψιά μου η Βάλια για να το κάνουμε και πιο ευχάριστο για τον κόσμο».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ