Ο Στρος Καν βρήκε νέο έρωτα στην αγκαλιά μιας γαλλίδας δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Ο Στρος Καν βρήκε νέο έρωτα στην αγκαλιά μιας γαλλίδας δημοσιογράφου

Ο Στρος Καν βρήκε νέο έρωτα στην αγκαλιά μιας γαλλίδας δημοσιογράφου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρηγοριά σε νέα αγκαλιά βρήκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο με την καμαριέρα στο Sofitel του Μανχάταν που τον γκρέμισε από το ΔΝΤ και του στέρησε τις προεδρικές φιλοδοξίες.

Απτόητος ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ και λίγες μόλις ημέρες μετά την είδηση του διαζυγίου του με την δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ, η οποία του στάθηκε στην ροζ περιπέτειά του, εμφανίστηκε με νέα κατάκτηση.

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό VSD (αυτό που έχει μηνύσει η Βαλερί Τριερβελέρ γιατί δημοσίευσε φωτογραφία της με μπικίνι από τις διακοπές) δημοσίευσε χθες φωτογραφίες του ζευγαριού, τραβηγμένες από παπαράτσι. Αφιερώνει το εξώφυλλο στην νέα κατάκτηση του Στρος Καν και έχει τίτλο «Ξεχνάει την Αν για κάποια άλλη». Σύμφωνα με το περιοδικό ο νέος έρωτας είναι γαλλίδα δημοσιογράφος, γύρω στα 40, κομψότατη, ανύπαντρη και εργάζεται στο τηλεοπτικό κανάλι LCI. Το όνομά της είναι Μύριαμ αλλά καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έγινε γνωστή.

Το περιοδικό αποκαλύπτει ότι ο 63χρονος Στρος Καν γνώρισε το νέο αμόρε του σε ταξίδι που έκανε στην Κορσική, φιλοξενούμενος του παλιού του φίλου και αντιδημάρχου του σοσιαλιστικού κόμματος Φρανσουά Πουπονί. Η φωτογραφία δείχνει τον Στρος Καν να κρατάει αγκαλιά τη νεαρή δημοσιογράφο, το πρόσωπο της οποίας δεν φαίνεται.

«Εχει βρει ο Ντομινίκ στο πρόσωπο της Μύριαμ τη γυναίκα που επιτέλους θα τον κάνει να αποκηρύξει τους παλιούς του δαίμονες;» γράφει το περιοδικό VSD. «Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι φαίνεται ευρυχισμένο. Τρυφερές χειρονομίες, φιλιά στο λαιμό, ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών, ραντεβού στο Παρίσι» αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι το σαββατοκύριακο που πέρασαν οι δυό τους στην Σαρσέλ της Κορσικής ο Στρος Καν «έγινε ξανά ένας τζέντλεμαν».

Τον περασμένο Ιούνιο οι πληροφορίες έφερναν τον Στρος Καν ως «διαλυμένο» και «σε κατάθλιψη» μετά τον χωρισμό του από την σύζυγό του Αν Σινκλέρ. Οι φήμες είχαν τότε οργιάσει ότι η Σινκλέρ τον είχε διώξει από το σπίτι και είχε αποφασίσει να ζήσει μόνη της, επικεφαλής του γαλλικού Huffington Post και με μεγάλη περιουσία. Σήμερα φαίνεται ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ ξαναφτιάχνει τη ζωή του και δείχνει χαρούμενος με τις νέες προοπτικές.

Η ζωή συνεχίζεται λοιπόν για τον Στρος Καν, ο οποίος εγκατέλειψε το σπίτι που διατηρούσε με την Αν Σινκλέρ σε πολυτελές προάστιο του Παρισιού, τον περασμένο Ιούνιο. Κατοικεί πλέον στο δυτικό Παρίσι. Στα μέσα Αυγούστου προσέφερε στον εαυτό του ολιγοήμερες διακοπές στην Κορσική και εκεί φαίνεται ότι γνώρισε την νεαρή δημοσιογράφο.

Παρότι οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού στο Sofitel κατέρρευσαν εκκρεμούν κάποιες δίκες εναντίον του για υπόθεση μαστροπείας στο ξενοδοχείο Κάρλτον της γαλλικής πόλης Λιλ. Ο ίδιος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και παραμένει άγνωστο ποιές είναι οι δραστηριότητές του αυτή τη στιγμή.

Στους επόμενους μήνες ξεκινούν και τα γυρίσματα ταινίας για τον αμφιλεγόμενο βίο του πρώην ισχυρού άνδρα της Γαλλίας με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στον ρόλο και την Ιζαμπέλ Ατζανί να ενσαρκώνει την Αν Σινκλέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ