Σε βαρύ πένθος η Ευδοκία Ρουμελιώτη - iefimerida.gr

Σε βαρύ πένθος η Ευδοκία Ρουμελιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες περνάει η Ευδοκία Ρουμελιώτη που μόλις έχασε την μητέρα της, την 59χρονη Βασιλική Σιάνη.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, όταν η μητέρα της γνωστής ηθοποιού έπεσε από τις σκάλες και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας με σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη και τα πλευρά, καθώς και εσωτερική αιμορραγία.

Η τελευταία δεν στάθηκε δυνατόν να αντιμετωπιστεί με αποτέλεσμα η Βασιλική να αφήσει την τελευταία της πνοή 4 μέρες μετά το τραγικό ατύχημα.

Όλα αυτά συνέβησαν μόλις 3 μήνες μετά τον πιο ευτυχές γεγονός στην ζωή της ηθοποιού που ήταν ο γάμος της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Μάλιστα η ημερομηνιά του γάμου είχε αναβληθεί καθώς πριν λίγο καιρό είχε φύγει από την ζωή και η μητέρα του γαμπρού.

Η είδηση του θανάτου της μητέρας της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ανακοινώθηκε στο facebook από τον δημοσιογράφο αδελφό της Γιώργο Ρουμελιώτη σε ένα συγκινητικό μύνημα που μεταξύ άλλων έλεγε: «Αρκεί μια στιγμη ν' αλλάξει την ζωη μας για παντα. Πολλές στιγμές σημαδεύουν την πορεία μας αλλα μια, μόνο μια, την αλλάζει ξαφνικά για παντα! Μεσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο Θεός; κάποιος θεός; καποια ανώτερη δυναμη; το καρμα; Ολοι συνωμοτουν και παίρνουν μια πολυ σκληρή απόφαση! Άδικη! Αδιανόητη για να την συλλάβει ο ανθρώπινος νους... Τους συγγραφείς ομως του σεναρίου της ζωής μας δεν τους γνωρίζω, δεν κατανοώ τα κριτήρια των αποφάσεων τους, δεν πιστεύω στην μοίρα αλλα είμαι σίγουρος πια οτι δεν την οριζω, παρα στο ελάχιστο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ