«Το στήθος μου είναι τεράστιο. Δεν μπορώ να τρέξω», παραπονιέται τραγουδίστρια [εικόνες] - iefimerida.gr

«Το στήθος μου είναι τεράστιο. Δεν μπορώ να τρέξω», παραπονιέται τραγουδίστρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό της προσωπικό «δράμα» περνάει η γνωστή τραγουδίστρια -διάσημη για το τεράστιο φυσικό στήθος της- η οποία προσπαθεί μάταια να χάσει τα κιλά που πήρε λόγω εγκυμοσύνης.

«Το στήθος μου είναι τεράστιο σε αυτή τη φάση και είναι αδύνατο να τρέξω!», δήλωσε στην USA Today η Τζέσικα Σίμπσον εξηγώντας το γιατί, ενώ κάνει 5 φορές την εβδομάδα προπόνηση με την διάσημη γυμνάστρια Χάρλει Πάστερνακ, δεν έχει δει ακόμη αποτελέσματα.

Κάτι απολύτως λογικό, αφού το μόνο που μπορεί να κάνει -λόγω στήθους- είναι να περπατάει.

Η 32χρονη τραγουδίστρια συνειδητά άφησε τον εαυτό της να πάρει τόσο βάρος, αφού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της «Άφησα τον εαυτό μου ελέυθερο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία γιατί ήταν η πρώτη φορά που έμεινα έγκυος και ήθελα να το ευχαριστηθώ».

«Το στήθος μου είναι τεράστιο. Δεν μπορώ να τρέξω», παραπονιέται τραγουδίστρια [εικόνες]   | iefimerida.gr 1

Η αλήθεια είναι ότι η Τζέσικα δεν έχει και πολλούς λόγους να παραπονιέται, αφού η σειρά φτηνών ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που σχεδιάζει (και τα οποία πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια στα υπερ-market στα οποία διατίθενται) την έχουν βοηθήσει στο να χτίσει μια προσωπική περιουσία της τάξεως του 1 δις.

Ενώ για κάθε κιλό που κάνει πληρώνεται δεκάδες χιλιάδες δολάρια από την Weight Watchers βάσει της άκρως συμφέρουσας συμφωνίας που έχει υπογράψει.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι ποτέ πια η Τζέσικα δεν θα αποκτήσει το αξιοζήλευτο σώμα που χαρήκαμε στα πλαίσια του ρόλου της ως Ντέιζι Ντιουκ στην κινηματογραφική μεταφορά της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ