Νεκρός γιος Κινέζου διπλωμάτη - Τράκαρε με τη Ferrari του ενώ έκανε ερωτικό τρίγωνο - iefimerida.gr

Νεκρός γιος Κινέζου διπλωμάτη - Τράκαρε με τη Ferrari του ενώ έκανε ερωτικό τρίγωνο

Νεκρός κινέζου διπλωμάτη - Τράκαρε με τη Ferrari του ενώ έκανε ερωτικό τρίγωνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκλήθηκε από την αποκάλυψη στην Κίνα ότι ο 23χρονος που είχε ανασυρθεί νεκρός από τα συντρίμμια μιας Ferrari μαζί με δύο φίλες του τον περασμένο Μάρτιο είναι ο γιος υψηλόβαθμου στελέχους της κινεζικής κυβέρνησης και δεξί χέρι του προέδρου Χου Ζιντάο.

Ο 23χρονος Λινγκ Γκου ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια της πανάκριβης Ferrari του, αλλά και... γυμνός, όπως ακριβώς και οι δύο φίλες τους, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ η μία από τις δύο έμεινε παράλυτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ οι τρεις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου επιδίδονταν σε σεξουαλικά παιχνίδια ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να χάσει τον έλεγχο της Ferrrari και να συγκρουστεί.

Παρά το γεγονός ότι το δυστύχημα συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, μόλις χθες αποκαλύφθηκε ότι ο 23χρονος οδηγός της Ferrari ήταν γιος του υψηλόβαθμου στελέχους της κινεζικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, οι αρχές είχαν φροντίσει να παραποιήσουν τα στοιχεία του 23χρονου στο νοσοκομείο για να μην γίνει γνωστό το όνομά του. Παρόλα αυτά, εδώ και λίγες ημέρες διάφορα μπλογκ κατάφεραν να σπάσουν τα αρχεία και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη.

Μάλιστα οι αρχές παραποίησαν και τα στοιχεία του 23χρονου στο νοσοκομείο για να μην γίνει γνωστό το όνομα του όμως εδώ και λίγες μέρες διάφορα μπλοκ κατάφεραν να σπάσουν τα αρχεία και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη.

Μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση της Κίνας δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι ένα λεπτό προσωπικό ζήτημα της οικογένειας του 23χρονου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ