Ποια φοβία της αποφάσισε να ξεπεράσει η Μαρία Ηλιάκη - iefimerida.gr

Ποια φοβία της αποφάσισε να ξεπεράσει η Μαρία Ηλιάκη

Ποια φοβία της αποφάσισε να ξεπεράσει η Μαρία Ηλιάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φοβία η οποία όχι μόνο της δυσκόλευε τη ζωή, αλλά της κόστιζε και ακριβά αποφάσισε να ξεπεράσει η Μαρία Ηλιάκη, με τους φίλους της στο twitter να τη «δουλεύουν», αλλά εκείνη φαίνεται ότι δεν πτοείται.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια εδώ και χρόνια φοβάται το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί παντού με ταξί. Ωστόσο, λίγο οι μεγάλες αποστάσεις, λίγο η οικονομική κρίση, η Μαρία αποφάσισε να ξεπεράσει τη φοβία της και να δοκιμάσει την τύχη της με το τιμόνι.

Έτσι, μόλις τελείωσε η σεζόν της εκπομπής της, έκανε το πρώτο της μάθημα οδήγησης και τώρα που επέστρεψε από τις διακοπές της ξεκίνησε και πάλι την προσπάθεια.

Στο πρώτο μάθημα, σύμφωνα με τα όσα είχε πει σε φίλους της, είχε πρόβλημα με το συμπλέκτη. Και στο δεύτερο όμως, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter.

Ποια φοβία της αποφάσισε να ξεπεράσει η Μαρία Ηλιάκη | iefimerida.gr 0

«Μετά το δεύτερο μάθημα οδήγησης δηλώνων ότι μισώ το σταμάτα – ξεκίνα!!!» ανέφερε συγκεκριμένα, με τους επώνυμους ή μη φίλους της να κάνουν τη σχετική καζούρα. Η Μαργαρίτα Δρούτσα τής έγραψε «Από πού περνάς να μην περάσω;», ενώ η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε χιουμοριστικά «Τώρα μαθαίνεις;;;;;», για να πάρει την απάντηση της Μαρίας: «Δεν καταλαβαίνω το αστείο!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ