Σταρ του Χόλιγουντ ψωνίζει ρούχα από σουπερμάρκετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σταρ του Χόλιγουντ ψωνίζει ρούχα από σουπερμάρκετ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 39χρονη Ρόουζ Μακ Γκόουαν, γνωστή από το τηλεοπτικό Charmed, το Planet Terror και το Κόναν τον Βάρβαρο, δεν ξεχνά τις «ταπεινές» ρίζες της και ψωνίζει μόνη της για ρούχα στο κοντινό της σουπερμάρκετ.

Διαβόητη για τις σεξουαλικές της περιπέτειες (μεγάλωσε σε μια σεξουαλική αίρεση στην Φλωρεντία, χώρισε τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ από την γυναίκα και μάνα των πέντε παιδιών του), η 39χρονη έχει αρκετά μηδενικά στον καταθετικό της λογαριασμό.

Σταρ του Χόλιγουντ ψωνίζει ρούχα από σουπερμάρκετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει -τουλάχιστον ακόμη- ανάγκη να ψωνίζει στο Target, μια τεράστια αλυσίδα πολυκαταστημάτων που προτιμούν όσοι Αμερικανοί δεν έχουν καμία οικονομική άνεση.

Σταρ του Χόλιγουντ ψωνίζει ρούχα από σουπερμάρκετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Για αυτό και προκαλούν εντύπωση οι εικόνες που την δείχνουν με το καροτσάκι της, να ψωνίζει από τοπάκια μέχρι ποτήρια κρασιού, σαν μια μέση νοικοκυρά.

Σταρ του Χόλιγουντ ψωνίζει ρούχα από σουπερμάρκετ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ