Παπαδιά: Αυτός σκότωσε τον παπά–Εραστής: Εψαχνε άντρα να δολοφονήσει τον ιερέα - iefimerida.gr

Παπαδιά: Αυτός σκότωσε τον παπά–Εραστής: Εψαχνε άντρα να δολοφονήσει τον ιερέα

Παπαδιά:Αυτός σκότωσει τον παπά –Εραστής: Εψαχνε άντρα να τελειώσει τον ιερέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 43χρονη παπαδιά και ο εραστής αποφάσισαν και σχεδίασαν μαζί τη δολοφονία του 52χρουνου ιερέα. Οργάνωσαν και εκτέλεσαν -ο καθένας είχε το δικό του ρόλο- το στυγερό έγκλημα , όταν όμως η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή από αυτή που περίμεναν οι δράστες, τότε ο έρωτας χάθηκε και βγήκαν τα μαχαίρια.

Η παπαδιά λέει από την πλευρά της πως ο εραστής της ήταν αυτός που αποφάσισε να δολοφονήσει τον ιερέα. Από την άλλη πλευρά ο φερόμενος ως δράστης -μέσω του συνηγόρου του- δηλώνει πως η σύζυγος του ιερέα αναζητούσε ανάμεσα στους εραστές τον άνθρωπο που θα σκότωνε τον παπά, προκειμένου να μπορέσει να πάρει την περιουσία του.

Χθες οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος άσκησε στον φερόμενο ως δράστη -Νίκο Παναγόπουλο- της δολοφονίας του ιερέα στην Ηλεία ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη Θεοδώρα Αυγεροπούλου ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.

Εξω από την εισαγγελία βρέθηκε πλήθος κόσμου, καθώς είχε πληροφορηθεί την προσαγωγή των κατηγορουμένων και είχε συγκεντρωθεί στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, αποδοκιμάζοντας έντονα και τους δύο με βαριές εκφράσεις. Κατά την προσαγωγή της η παπαδιά είχε σκυμμένο κεφάλι, φορούσε μαύρο αμάνικο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι, ενώ ο δράστης φορούσε φόρμα εργασίας.

Αρχικά η 43χρονη προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές, ωστόσο οι συνεχείς αντιφάσεις στις καταθέσεις της την πρόδωσαν. Βέβαια αμέσως μετά όμως ισχυρίστηκε πως ο ιερές την κακομεταχειριζόταν, βιαιοπραγούσε εναντίον της και να της ασκούσε έντονη ψυχολογική πίεση ενώ αμέσως μετά είπε πως ο εραστής έδρασε μόνος του.

Σύφωνα με το zougla.gr ισχυρίζεται ότι για τη δολοφονία του συζύγου της φταίει ο συνεργός της, αφού, όπως λέει, την πίεζε λέγοντάς της: «Φέρ' τον στο ραντεβού και όλα θα τα κάνω εγώ. Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα». Από την άλλη, ο 41χρονος ομολογεί την πράξη του, αλλά υποστηρίζει ότι εκείνη τον έβαλε να σκοτώσει τον σύζυγό της, ασκώντας του τεράστια πίεση. Υποστήριξε μάλιστα πως εδώ και καιρό έκανε σχέσεις με άντρες προκειμένου ανάμεσα τους να βρει αυτόν που θα δολοφονούσε το σύζυγό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ